„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Daugavpils no lidostas neatsakās

Beidzamajā laikā viena no visvairāk apspriestajām ziņām, ir avioreisu atjaunošana starp Liepāju un Rīgu. No Daugavpils lidostas plāna realizācijas neatsakās arī vietējā pašvaldība.

Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis komentēja Liepājas panākumus: „Ventspils un Liepājas lidosta savulaik uzbūvētas par ES fondu līdzekļiem no iepriekšējā plānošanas perioda, kā arī valsts budžeta dotācijām.  Diemžēl, mani priekšteči šo iespēju palaida garām. Es pats strādāju Saeimā un gāju pie Kulakovas kundzes, piedāvāju palīdzību, bet atbildi nesaņēmu. Rezultātā iespēja tika zaudēta.”

Jaunajā plānošanas periodā reģionālo lidostu būvniecībai finansējums nav paredzēts, bet projektu Daugavpils vēlas saglabāt un attīstīt. „Nākamajos četros gados mēs atradīsim risinājumu, kā uzbūvēt lidostu, un mums būs iespēja lidot ne tikai uz Rīgu, bet arī citos virzienos,” teica J. Lāčplēsis.

Komentāri

21.03.2017 11:12
garoza
nu cik var? vairs nav smieklīgi. rēķināt un analizēt neesat mēģinājuši?