„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+9.1 °C
apmācies

LRR remontē poļu lokomotīves

Kā informē birža „Nasdaq Riga”, Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca (DLRR) saņēmusi pirmo no trim lokomotīvēm TEM2 (SM48). Tā piegādāta DLRR un Polijas uzņēmuma „PKP Linia Hutnicza Szerokotorowa spółka z o.o.” pirmā kopīgā projekta ietvaros.

Tiesības remontēt lokomotīves uzņēmums ieguva, uzvarot konkursā. Janvārī Polijas pārstāvji rīkoja auditu, lai pārliecinātos par LRR tehnoloģiskajām iespējām izpildīt pasūtījumu.

Kā pastāstīja uzņēmuma valdes locekle Natālija Petrova, tas nav ilgtermiņa līgums: „Līgums ar Poliju noslēgts uz trim mēnešiem un, protams, tas īpaši neuzlabos situāciju. Šim līgumam vairāk ir mārketinga perspektīvas – ieiešana jaunā tirgū. Ja mēs labi sevi parādīsim, piedāvāsim kvalitatīvu produktu, tas mums dos izredzes nostiprināties Polijas tirgū un nākotnē saņemt jaunus pasūtījumus.”