„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
-0.9 °C
daži mākoņi

Krāslavā nākamgad būs savs baseins

Jau tuvākajā laikā plānots uzsākt baseina būvniecību Krāslavā. Gan baseina projektēšanu, gan arī būvniecību veiks būvfirma SIA „Jēkabpils PMK”, kas ieguvusi šīs tiesības Krāslavas novada domes izsludinātajā atklātajā konkursā. Kopējā līguma summa par darbu veikšanu ir 1 325 758 eiro.

Krāslavas novada domes izpilddirektors Jānis Geiba pastāstīja, ka peldbaseina būvniecībai pašvaldība plāno ņemt kredītu. Baseins paredzēts dažādu vecuma grupu apmeklētājiem, te būs gan 25 m garš baseins pieaugušajiem, gan arī mazais peldbaseins bērniem. Kā teica J. Geiba, komplektā nāks arī sauna un burbuļvanna, kā tas ir citos sporta kompleksos.

Baseina vienstāva ēka tiks uzbūvēta Krāslavas Valsts ģimnāzijas esošā stadiona teritorijā, tam blakus būs ierīkota arī autostāvvieta.

Jau pašlaik skolas stadionā sākušies būvdarbi, jo šogad plānots ierīkot vismaz pazemes komunikācijas, bet pati būvniecība sākšoties tikai pavasarī.

Visu rakstu lasiet 21. oktobra numurā.