„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.2 °C
apmācies

Sāk tirgot autobusu abonementa biļetes

Maršrutos, kurus apkalpo SIA „Daugavpils autobusu parks”, izņemot pilsētas maršrutus, ir pieejamas abonementa biļetes, „Latgales Laikam” pastāstīja valsts uzņēmuma „Autotransporta direkcija” komunikācijas speciāliste Zane Plone. Tādejādi cilvēkiem, kuri brauc regulāri, biļetes izmaksās lētāk.

Abonementa biļetes tirgo Daugavpils autoostas kasēs no katra mēneša 25. datuma līdz nākamā mēneša 5. datumam. Lai tās iegādātos, pasažieriem līdzi jāņem pases formāta fotogrāfija un pase.

Abonementa biļeti izsniedz konkrētam ceļa posmam, kuru nosauc pasažieris, piemēram, no Daugavpils līdz Locikiem, līdz Salienai, vai līdz Kalupei utt., un tā būs derīga šajā maršrutā visos Daugavpils autobusu parka autobusos. Turklāt abonementa biļetēm ir noteikta atlaide 20%.

Tāpat pasažieris var ieteikt abonementa biļeti vai konkrētu posmu citā maršrutā, un SIA „Daugavpils autobusus parks” izskatīs šo priekšlikumu.  

Abonementa biļetes jau ir pieejamas vairāk kā 20 SIA „Daugavpils autobusu parks” apkalpojamo maršrutu posmos.