„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Saules ielā būs „guļošais policists”

Šonedēļ jāsākas būvdarbiem Valkas ielas posmā no 18. novembra līdz Smilšu ielai. Posms no Lielās Dārza līdz 18. novembra ielai jau pabeigts.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns preses konferencē Daugavpils  domē paziņoja, ka darbi Valkas ielā noslēgsies oktobra beigās. Pašlaik tiek lemts jautājums par piebraucamajiem ceļiem pie 13. un 15. vidusskolas, lai vecākiem būtu ērti atvest un sagaidīt bērnus. kopumā darbi norit pēc plāna.

Turpinās remonts Jelgavas ielā posmā no 18. novembra līdz Smilšu ielai, drīzumā tiks ieklāta trešā asfalta kārta.

Pateicoties iepirkumos ietaupītajiem līdzekļiem, šogad cietais segums būs arī dažās Jaunās Forštates ielās, kur pagaidām ir grunts ceļš.

Noslēgumam tuvojas konkurss kustības drošības uzlabošanai Saules ielas posmā (no Institūta līdz Vienības ielai), kur plānots atdalīt stāvvietu no braucamās daļas un Saules un Muzeja ielas krustojumā uzstādīt „gulošo policistu”, jo blakus atrodas Saskaņas pamatskola un dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola”.