„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.2 °C
apmācies

Aleksandrs Vasiļjevs atvedīs uz Daugavpili Viktorijas laikmeta tērpus

Marka Rotko mākslas centrā 17. novembrī atklās modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva izstādi „Viktorijas laikmeta šarms”.

Daugavpils domes Finanšu komitejas deputāti apstiprināja grozījumus saistībā ar centra ieejas biļešu cenām izstādes laikā. Kā „Latgales Laikam” pastāstīja centra direktors Aleksejs Burunovs, ieejas biļete maksās 4,30 eiro, tāpat kā iepriekšējā reizē, kad Daugavpilī bija skatāma A. Vasiļjeva tērpu kolekcijas izstāde. Viņa pirmajai izstādei pirms diviem gadiem bija lieli panākumi, to apmeklēja vairāki tūkstoši cilvēku.

A. Vasiļjevs ir populārs televīzijas raidījuma vadītājs, modes vēsturnieks un dažādu laikmetu apģērbu un aksesuāru kolekcionārs. Viktorijas laikmeta tērpu izstādei atvēlēs vienu centra sektoru, daudzos tērpus papildinās apavi, somiņas un rotaslietas. Aleksandrs Vasiļjevs atbrauks uz izstādes atklāšanu.