„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Čerepovā ieguldīs sešus miljonus eiro

Čerepova ir viena no sešām Daugavpils rūpnieciskajām zonām, tās platība ir 88 hektāri. Vairākos gados Daugavpils pašvaldība ar ES fondu atbalstu plāno tajā ieguldīt aptuveni sešus miljonus eiro.

Pašvaldība uzskata, ka, uzlabojot ceļu infrastruktūru un izbūvējot inženierkomunikācijas, tiks piesaistīti uzņēmēji. Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe skaidro, kas ir iekļauts remontdarbu plānā: „Čerepovas industriālās zonas revitalizācijas plānam ir trīs posmi. Pirmā kārta – Dunduru iela no Stiklu līdz Nometņu ielai. Ceļš iet caur ražošanas zonu, tas tiks savests kārtībā. Sakārtos arī inženierkomunikācijas, kuras nepieciešamas uzņēmumiem, kas plāno šeit izveidot savas ražotnes.

Projekta otrais posms – Rūpniecības iela no Stiklu līdz Jelgavas ielai, trešais posms – Silikātu iela no Jelgavas līdz A. Pumpura ielai. Visos trīs posmos pamatdarbi būs saistīti ar ceļu seguma uzlabošanu, lai pa tiem varētu braukt mašīnas ar lielu kravnesību, kā arī izbūvēs nepieciešamās inženierkomunikācijas.

Visu rakstu lasiet 23. augusta numurā.