„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Ķiploks ir enerģijas un veselības avots

Daugavpilī 20. augustā pirmo reizi notiks Medus un ķiploku svētki „Salds kā medus, stiprs kā ķiploks!”. Abiem veselību stiprinošajiem produktiem būs veltīts tirdziņš, degustācijas, prezentācijas un konkursi, kas notiks Pumpura skvērā. Svētkos piedalīsies lauku uzņēmēji Aleksandrs Kačanovičs un Armands Koržeņevskis, kas ir apvienojušies „Ķiploku darbnīcā”.

Medus un ķiploku svētkos Daugavpilī varēs nogaršot pastu ar upenēm, dillēm un pētersīļiem, kā arī ķiploku ziedu pastu. Armands uzskata: „Cilvēki atnāk uz gadatirgu vai svētkiem, lai nogaršotu visu, ko piedāvā. Bet uzņēmējam tā ir iespēja kļūt atpazīstamam. Ja produkts garšo, tad uzņēmējs iegūst reklāmu „no mutes mutē”. Mēs esam bijuši vairākos gadatirgos, svētkos, un „Ķiploku darbnīcai” jau ir klienti, kas spaiņiem pasūta sev iegaršojušās pastas.”  

Visu rakstu lasiet 19. augusta numurā.