„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
neliels lietus

Sporta pārvaldes liktenis – laika jautājums

Pagājušajā nedēļā Daugavpils domes Finanšu komitejā vairāku visai sarežģītu jautājumu izskatīšana tika atcelta. Viens no tiem – futbola centra „Daugavpils” izveidošana. Kā paskaidroja bērnu futbola centra „Daugavpils” vadītājs Aleksandrs Isakovs, futbolisti tiks izslēgti no sporta skolas, uz pieaugušo un visu pārējo vecumu komandu bāzes izveidojot pašvaldības uzņēmumu, kas atbild par futbola attīstību un veltīs uzmanību tikai ar futbolu saistītiem jautājumiem.

Nākamie divi jautājumi – Jaunatnes un sporta departamenta izveidošana, Sporta pārvaldes likvidēšana. Stundu iepriekš deputāti Izglītības un kultūras komitejas sēdē atbalstīja šos jautājumus, lai arī neiztika bez strīdiem, bet Finanšu komitejā to izskatīšanu atcēla. Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis pēc sēdes bija lakonisks: „Radās daudz strīdīgu jautājumu, kuri jāatrisina un jāvirzās tālāk.”

Sporta pārvaldes iekļaušana Jaunatnes departamentā ir laika jautājums.

 Foto: sportaparvalde.lv