„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+9.2 °C
skaidrs laiks

Preiļos atklās veikalu „Latgolys Ūga”

22. jūnijā Preiļos, tirdzniecības centra „Ūga” telpās atklās mūsdienīgu un interaktīvu Latgales identitātes veikalu „Latgolys Ūga”, kas ne vien dos pircējiem iespēju iegādāties Latgalē ražotu produkciju, bet apvienos līdzīgi domājošus un uzņēmīgus ļaudis, kas vēlas dzīvot un strādāt Latgalē.

TC „Ūga” īpašniece uzņēmēja Ingūna Zīmele pastāstīja, ka pavasarī uzņēmēju aicinājumam iesaistīties kopīgas idejas īstenošanā sākotnēji atsaucies 51 interesents, taču sadarbība tiks veidota ar 35 saimniekiem, mājražotājiem, amatniekiem un zemniekiem no visa novada, kuri piedāvā Latgalē ražotu produkciju un domā par sava novada attīstību. I. Zīmele atzīst, ka tas nav biznesa projekts, bet gan platforma uzņēmīgu cilvēku sadarbībai un pašizpausmei. „Tas nav tikai veikaliņš, kur pirkt un pārdot. Mēs vēlamies vienot saimniekus, kas vēlas šeit strādāt un kuriem apkārt vajadzīgi tādi paši uzņēmīgi un pozitīvi noskaņoti entuziasti, lai neieslīgtu rutīnā un gūtu jaunas idejas,” saka uzņēmēja.

Visu rakstu lasiet 22. jūnija numurā.