„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
neliels lietus

Ilūkstē strādā jauna ģimenes ārste

Ģimenes ārste Anna Borune veselības centrā „Ilūkste” ir aizvadījusi pirmo darba mēnesi. Pie viņas pierakstījušies jau daudzi ilūkstieši, galvenokārt vecāki ar bērniem. Novada pašvaldība jaunajai ģimenes ārstei piedāvā dzīvokli, taču viņa pagaidām ir pārdomu krustcelēs -- palikt Daugavpilī vai pārcelties uz Ilūksti.

Anna teica: „Studijas pabeidzu pagājušajā gadā. Rīga, kur 7 gadus  mācījos un dzīvoju dienesta viesnīcā, nav vilinājusi mani. Man nepatiktu arī darbs ārzemēs. No maniem 30 kursabiedriem tikai pāris strādā ārzemēs. Citi ir palikuši Latvijā. Arī es no Rīgas atgriezos Daugavpilī, taču man šeit darbu nepiedāvāja. Tad bija piedāvājums strādāt veselības centrā „Ilūkste”. Ja man vajadzētu atvērt savu praksi, tad par savu naudu būtu jāsameklē telpas, jāpērk mēbeles, aprīkojums, jāatrod medmāsa un jāpierunā cilvēkus pierakstīties."

Visu rakstu lasiet 3. maija numurā.

Komentāri

04.05.2016 02:17
Ruslans
Es jau vina iemilejos rakstot rakstu, sieviete ar merki:)
03.05.2016 15:09
Mustangs
Prieks par taadu aarsti
02.05.2016 22:15
Māris
Malacis,lai veicas.