„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

„Artilērijas pagrabu” telpas izsolītas citam nomniekam

Ne vienmēr var cerēt uz brīnumu, tā notika arī gadījumā ar klubu „Artilērijas pagrabi”, kura telpas Daugavpilī, Rīgas ielā, kur klubs darbojas jau vairākus gadus, 3. februārī tomēr tika izsolītas. Kluba īpašnieks Andrejs Faibuševičs pieņēma lēmumu nepiedalīties, viņaprāt, negodīgajā izsolē, atstājot sev iespēju risināt problēmu tiesā.

Izsolē piedalījušies divi pretendenti. Viens no viņiem ir Sergejs Bižāns, kura piedāvātā nomas maksa bija 2,35 m²/mēnesī un kurš plānoja izmantot telpas sabiedriskās ēdināšanas un izklaides iestādes, kafejnīcas-kroga vai kluba vajadzībām. Otrs pretendents ir Jans Šumanas, kura nosolītā maksa ir 3,88 m²/mēnesī, bet telpu nomas mērķis ir izveidot tajās kafejnīcu. Nomas tiesības, noslēdzot līgumu var iegūt pretendents ar vislielāko nosolīto maksu, skaidro VAS „Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) Komunikācijas daļas vadītāja Jolanta Grāmatniece.

Visu rakstu lasiet 5. februāra numurā.