„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Ziemassvētku studija ielūdz ciemos

Kamēr ārā vēl ir pelēcīgi un drūmi, Ziemassvētku mākslas studijas telpās jau uzsnidzis pirmais sniegs un savus kuplos zarus izpletušas greznas egles. Floristikas un dizaina studija „Innel” kopā ar veikalu „Deko Art” Daugavpils centrā atvērusi specializētu svētku veikaliņu, lai visi interesenti varētu šeit iegādāties dāvanas Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam.

Veikala – studijas telpās valda īsta svētku gaisotne, šeit tiek piedāvāti stilīgi Ziemassvētku izstrādājumi, ko radījuši profesionāli floristi. Studijas „Innel” vadītāja Inna Pahomova pastāstīja „Latgales Laikam”, ka visas dāvanas un noformējuma elementi ir unikāli, to izgatavojusi viņa un studijas audzēkņi. Viens no „Innel” floristu pamatprincipiem ir darbs ar dabīgiem materiāliem, neizmantojot mākslīgus un nekvalitatīvus elementus. „Atrast materiālus nav grūti, rudens ir dāsns laiks, viss ir dabā,” stāsta Inna. Floristi prot ne tikai atrast pielietojumu zariņiem, ziediem vai čiekuriem, viņi prot pārvērst ierastas detaļas neparastos, svinīgos elementos, pagarināt to dzīvi.

Studija darbosies līdz Jaunajam gadam. Šeit varēs ne tikai nopirkt dāvanas, bet arī piedalīties meistarklasēs, nofotografēties īpaši iekārtotā fotostūrītī. 28. novembrī studijā notiks Ziemassvētku tirdziņš, kurā varēs piedalīties visi interesenti.

Visu rakstu lasiet 27. novembra numurā.