„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Jaunais komandieris saņēma Zemessardzes 34. bataljona karogu

29. jūlijā Daugavpilī Zemessardzes 34. Artilērijas bataljona komandieris pulkvežleitnants Gunārs Vizulis bataljona karogu nodeva jaunajam komandierim Oskaram Omuļam, jo G. Vizulis turpmākos trīs gadus dienestu turpinās NATO Ziemeļaustrumu daudznacionālā korpusa štābā Polijā.

Pēc Zemessardzes komandiera brigādes ģenerāļa Leonīda Kalniņa uzrunas pie bataljona štāba tika iznests bataljona karogs, G. Vizulis to nodeva ģenerālim, viņš savukārt karogu pasniedza jaunajam Zemessardzes 34. Artilērijas bataljona komandierim Oskaram Omuļam, kurš, nometies uz viena ceļgala, solīja dienēt uzcītīgi un vairot bataljona labo slavu. G. Vizulis jaunajam bataljonam komandierim atdeva arī Daugavpils cietokšņa garnizona priekšnieka zobenu.

Jaunais bataljona komandieris Oskars Omuļs neslēpa prieku, ka pēc Baltijas Aizsardzības koledžas absolvēšanas dienēs dzimtajā Latgalē un vadīs ļoti labu bataljonu.

Visu rakstu lasiet 31. jūlija numurā.