„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Ielu remonti mainījuši Daugavpils karti

Pērn un šogad Daugavpilī notika visvērienīgākie  ielu remontdarbi. Lai arī autovadītāji un gājēji sūkstās par pastāvīgajiem sastrēgumiem, izrakņātajiem trotuāriem un nebeidzamo braukšanu pa apkārtceļiem, pēc ilgas gaidīšanas mēs iegūstam rezultātu, kas, neapšaubāmi, ir labāks par to, kas bija pirms tam.

Vērienīgākie ceļu būves projekti, neapšaubāmi, ir tranzīta trases A13 (18. novembra iela) un Daugavas ielas rekonstrukcija. Šie projekti izmainīja pilsētas teritoriālo plānu, kartē tika iezīmēti vairāki jauni objekti – apļa kustība pie Vienības tilta, divi apļi pie cietokšņa, stāvvieta Daugavas ielā pie iebrauktuves cietoksnī utt. „Lielākā daļa remontdarbu šajos objektos ir pabeigta, bet daļa paliks līdz 2015. gadam,” pastāstīja KSP vadītāja vietnieks Vadims Semoņenko. Piemēram, būs jāveic 18. novembra ielas pēdējā posma remonts no Mēness ielas līdz pilsētas robežai, kā arī Daugavas ielas remonts no Vienības tilta siltumtīklu uzņēmuma virzienā. Visas pieturas un trotuāri šajā objektā jāpabeidz jau šogad. Līdz ziemai jāpaspēj pabeigt dambja nostiprināšanu Daugavas ielā, kā arī jāuzstāda šeit nožogojums upes pusē. Pašlaik autovadītājiem, braucot centra virzienā, rodas ne visai patīkamas izjūtas.

Visu rakstu lasiet 31.oktobra numurā.