„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Var lietot par ES naudu atjaunotos ceļus

Daugavpils novada Būvvalde pieņēmusi ekspluatācijā ceļus un ielas, kas pagājušajā gadā vai šogad tika atjaunoti par tā saucamās Latgales atbalsta programmas piešķirtajiem līdzekļiem Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcijas projektam.

Iedzīvotāji jau izmanto ceļus „Aužguļāni-Rīga-Daugavpils šoseja” (0,7km) Līksnas pagastā, „Grāviņi-Višķu tehnikums” (1,7km) Višķu pagastā, kā arī „Ambeļi-Graiži” (nedaudz vairāk kā 1km) un Graižu tiltu Ambeļu pagastā. Tāpat ekspluatācijā ir nodots ceļš „Dzirnavas-MRS” (0,5km) Naujenes pagastā.

Šoruden Būvvalde pieņems arī Ķieģeļu ielu (0,6km) un Strādnieku ielu (1,810) Kalkūnes pagastā, kā arī Daugavpils ielu (0,2km), Liepu ielu (0,115km) un Alejas šķērsielu (0,17km) Sventes pagastā un ceļu „Tabore-Sadniki” (2,1km) Tabores pagastā.

Par ieekonomētajiem līdzekļiem papildus rekonstruēs Muzeja ielu (0,4km) Locikos Naujenes pagastā un ceļu „Koncedomenka-Šakališki-Izgāztuve” (1,1km) Demenes pagastā.