„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Brāļi jau divdesmit gadus ir biznesā

Daugavpils novada Skrudalienas pagastā 20 gadus darbojas SIA „Jums S”. Tirdzniecības un maizes uzņēmuma pamatus ir veidojuši brāļi Valērijs un Sergejs Hrapāni. „Latgales Laikam” brāļi atzina, ka esot izvēlējušies darbu, ko prot un mīl darīt.

Brāļi vispirms izveidoja sadzīves pakalpojumu kombinātu ar frizētavu un veļas mazgātuvi - veļu pieņēma pagastā, bet mazgāja Daugavpilī. Vēlāk viņi atvēra pārtikas veikalu, iegādājās autoveikalu. Toreiz viņi vēl nerunāja par maizes ceptuvi. Šodien gan Skrudalienas cilvēki, dzirdot runājam par SIA „Jums S”, uzreiz iedomājas uzņēmuma cepto garšīgo, silto saldskābo maizi, ķieģelīti un baltmaizi.

SIA „Jums S” ceptā maize ir nopērkama uzņēmuma veikalos un autoveikalā, kas kursē visā Skrudalienas pagastā, sākot no Baltkrievijas pierobežas. Uzņēmumā strādā tikai divas maizes cepējas - Irēna Vasiļevska un Jeļena Volkova. Dienā var izcept noteiktu maizes daudzumu, tāpēc tālāki reģioni nav aptverti.

Visu rakstu lasiet 17.marta numurā.