„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.7 °C
apmācies

Intriga saglabājās līdz pēdējam braucienam

SK „Lokomotīve” un KMŽ (Ļubļina) pirmās kārtas sacensības Polijas spīdveja līgā beidzās ar rezultātu 45:45. Ņemot vērā sacīkšu gaitu, neizšķirts rezultāts 13. aprīļa sacensībās Daugavpils komandai ir labvēlīgs iznākums.

Pēc septītā brauciena treka saimnieki bija vadībā ar astoņu punktu pārsvaru, bet sacīkšu beigās jau kļuva aktuāls jautājums, kā izvairīties no zaudējuma.

Neizdevās iesākt sezonu savā stadionā ar uzvaru. Lai gan ir vilšanās, intrigas un notikumu attīstības ziņā sacensības bija interesantas. Spīdvejs ir aizraujošs ar to, ka nav iespējams paredzēt rezultātu, nevis kad uzvar ar 30 punktu starpību.

„Lokomotīves” sastāvā labākie bija J. Kilmakorpi un A. Ļebedevs – 10 punkti. Reti ir tā, ka savā trekā vismaz vienam spīdvejistam neizdodas izcīnīt vairāk par desmit punktiem. K. Puodžuks – 8+2, R. Šleins – 7+2, M. Bogdanovs – 6, Jevgeņijs Kostigovs – 3+2, Vjačeslavs Giruckis – 1+1.

Viesu komandā labākais bija D. Vats – 13. A. Kudrjašovs un Roberts Miškovjaks izcīnīja 10 punktus. V. Vudvards – 7. D. Lamparts – 4, D. Matura – 1.

Nākamās sacensības „Lokomotīve” aizvadīs 4. maijā Daugavpilī, sacenšoties ar Lodzas „Ožel”.

Visu rakstu lasiet 15.aprīļa numurā.