„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Latvijas Neredzīgo bibliotēkas Ziemassvētku akcija „Uzdāvini bibliotēkai Ziemassvētkos labu grāmatu!”

Latvijas Neredzīgo bibliotēka aicina cilvēkus dāvināt bibliotēkai Ziemassvētkos labas grāmatas, kas, vēlams, ir izdotas pēdējo 2 gadu laikā, latviešu un krievu valodā!

Katras Braila raksta vai ieskaņotās grāmatas ceļš pie lasītājiem Latvijas Neredzīgo bibliotēkā sākas ar redzīgo raksta grāmatu. Tā tiek reproducēta Braila rakstā vai audioformātā cilvēkiem, kas nespēj lasīt parasto iespiedrakstu.

Uzdāvinot bibliotēkai grāmatu, Tu būsi sarūpējis Ziemassvētku dāvanu, kas sniegs prieku ne vienam vien cilvēkam! Šī ir Tava iespēja paplašināt redzes invalīdu informācijas apvārsni! Šī ir Tava iespēja radīt gaismu! Ja vēlies savu dāvināto grāmatu padarīt vēl īpašāku, Tu vari veikt tajā ierakstu ar novēlējumu!

Dāvinājumus mīļi gaidīs Latvijas Neredzīgo bibliotēka Rīgā un 7 tās filiālbibliotēkās Balvos, Cēsīs, Daugavpilī, Jelgavā, Liepājā, Rēzeknē un Ventspilī.

Ja rodas jautājumi, var droši zvanīt Daugavpils filiālbibliotēkai pa tālr. 65439748 vai rakstīt uz e-pasta adresi daugavpils@neredzigobiblioteka.lv .

Vairāk informācijas par Latvijas Neredzīgo bibliotēku un tās pakalpojumiem: www.neredzigobiblioteka.lv
Facebook: Latvijas Neredzīgo bibliotēka
Twitter: @LNerB
Draugiem.lv: Latvijas Neredzīgo bibliotēka