„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+7.2 °C
apmācies

15. augustā iespējama palēnināta satiksme Aglonas apkaimē

Šodien iespējama palēnināta satiksme Aglonas apkārtnē, kur vēl norisinās Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki, kuru laikā ieviesti satiksmes ierobežojumi.

 Uz Ventspils šosejas (A10) turpinās tilta pār Lielupi rekonstrukcija un remontdarbi posmā no Jūrmalas šosejas līdz Varkaļiem. Abos posmos ir satiksmes ierobežojumi un iespējami sastrēgumi. Ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju.

 Sastrēgums  iespējams arī pie Rīgas apvedceļa, izmantojot Biķernieku ielu.

 Pagājušajā nedēļā ir uzsākti remontdarbi uz Vidzemes šosejas posmā no Siguldas līdz ceļa līkumam pie Sudas purva. 

 Remontdarbi turpinās uz tilta pār Gauju Siguldā (P8), to laikā satiksme pa vienu joslu tiek organizēta ar luksoforiem. Lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem, nokļūšanai otrpus Gaujai aicinām izmantot tiltus Murjāņos un Cēsīs.

 Turpinās seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Rīga–Ērgļi (P4) Līčos. Aicinām autovadītājus rēķināties ar papildu laiku ceļā rīta un vakara stundās vai arī izmantot līdzās esošo autoceļu Ulbroka–Ogre (P5).  

 Valmieras apkārtnē uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir septiņi luksoforu posmi un autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā.

 Kopumā stunda varētu būt nepieciešama, lai šķērsotu abpus Koknesei esošos Daugavpils šosejas (A6) remontposmus. Katrā no tiem ir pa vienam luksoforu posmam.

 Papildu stunda ceļā būs nepieciešama, lai šķērsotu 10 kilometrus garo remonta posmu ar astoņiem luksoforu posmiem uz Vecpiebalgas ceļa (P30).

 Ķeguma apkārtnē būvdarbi notiek  autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85)  posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, tur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā.

 Rēzeknes apkārtnē ceļu būvdarbi turpinās divos posmos uz ceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) un uz Rēzeknes apvedceļa (A15). Krāslavas novadā notiek remontdarbi uz Daugavpils šosejas turpinājuma (A6). 

  Informācija par būvdarbiem valsts autoceļu tīklā ir pieejama VAS Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv, kā arī pa diennakts bezmaksas informatīvo telefonu 80005555 un aplikācijā Waze.