„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Dāvāsim kustību prieku!

Cienījamie pilsētas un novada iedzīvotāji, DĀVĀSIM KUSTĪBU PRIEKU!

Daudziem no mums pavisam nemanot pagājis vēl viens gads un, lūk, jau decembris – labo darbu un svētku mēnesis. Starp mums ir ģimenes, kuras audzina bērnus ar dažādām nopietnām slimībām. Vairāk kā 50 pirmskolas vecuma pilsētas un novada bērnu ar invaliditāti apmeklē 2.speciālo pirmskolas izglītības iestādi. Šajā iestādē ir nodrošināti nepieciešamie apstākļi bērnu attīstībai, taču būtu vajadzīgs trenažieris kustību funkciju uzlabošanai un noderētu arī dažādas didaktiskās spēles.

1200 daugavpilieši, Latvijas Sarkanā Krusta brīvprātīgie, un biedrība ar masu informācijas līdzekļu atbalstu aicina ģimenes un darba kolektīvus iesaistīties labdarības akcijā „DĀVĀSIM KUSTĪBU PRIEKU” ar mērķi vākt ziedojumus trenažiera un didaktisko spēļu iegādei 2.speciālās pirmskolas izglītības iestādes bērnu rehabilitācijai.

Ziedojumus Jūs varat nodot LSK biedrības telpās K.Valdemāra ielā 13, ieeja zem arkas no Vienības ielas puses darba dienās no 9.00-12.00. Mūsu jaunieši vāks ziedojumus arī Rīgas ielā, Tirdzniecības centros „Solo”, „Ditton” un „Rimi” 28.un 29.novembrī, 5.,6.,12.,13.,19.,20.decembrī. Jūs varat arī pārskaitīt naudu uz mūsu kontu.

Akcijas ietvaros aicinām atbalstīt arī cilvēkus ar multiplo sklerozi, jo daudzus no viņiem, vēl pavisam jaunus, šī smagā slimība ir piekalusi pie gultām un ieslēgusi četrās sienās. Mēs lūdzam Jūs ziedot jaunus gultas veļas komplektus, kas tiks nogādāti šiem cilvēkiem ar apsveikumu svētkos.

LSK Daugavpils pilsētas komiteja, Reģ.Nr.40008002279, K.Valdemāra ielā 13, Daugavpilī,

AS SEB BANKA LV68UNLA0050007139312, Mērķa ziedojums labdarībai.

Tālruņi uzziņām: 65476777, 65457357.

Dodot – gūstiet! Dodot –ņemiet! Dodot gūtais – neatņemams!

Mēs novēlam Jūsu ģimenēm saticību, veselību un mierīgu nākotni!

Cieņā, LSK Daugavpils pilsētas komiteja