„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+3.5 °C
apmācies

Aicinām īstenot bērnu sapņus labdarības akcijā „Brīnumi Ziemassvētkos”

Jau trešo gadu Ziemassvētku laikā biedrība „Daugavpils lietišķo sieviešu klubs „OLIVIA”” aicina sabiedrību piedalīties labdarības akcijā „Brīnumi Ziemassvētkos” un kopā piepildīt maznodrošināto ģimeņu bērnu, audžuģimeņu un bērnu bāreņu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuras ģimenes pašas nevar atļauties.  

„OLIVIA” sadarbojas ar Daugavpils novada sociālā dienesta darbniekiem un   rūpējas, lai bērniem no maznodrošinātām ģimenēm īstenotu Ziemassvētku sapni!   Kā akcijas brīvprātīgie piedalīsies novada sociālie darbinieki, bāriņtiesu locekļi ,Daugavpils pilsētas skolu audzēkņi un citi brīvprātīgie.

Pateicoties cilvēku sirds dāsnumam un sabiedrības atbalstam, 2014. gada akcijā 1152 bērniem tika sarūpētas Ziemassvētku dāvanas, pēc kurām ilgojās mazās bērnu sirsniņas. Ziemsvētku priekšvakarā dāvanas tika pasniegtas Daugavpils reģionālās slimnīcas bērnu nodaļā, Sociālajā mājā dzīvojošām ģimenēm ar bērniem, Naujenes bērnu namā, bērnu namā “Priedīte”, Daugavpils novada maznodrošinātām ģimenēm un ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, Daugavpils novada audžuģimenēm,Daugavpils bērnu un jauniešu centram “Jaunība ”, bērnu interešu klubiem pilsētas mikrorajonos.

Daugavpils novada bērni Ziemassvētku brīvdienās apmeklēja Preiļu leļļu muzeju, Daugavpils pilsētas Sociālajā mājā dzīvojošie bērni piedalījās Jaungada karnevālā Daugavpils Kultūras   pilī.

Arī šogad biedrība „Daugavpils lietišķo sieviešu klubs „OLIVIA””   aicina sabiedrību   un katru cilvēku personīgi veikt labu darbu, ar gaišām domām radīt svētku brīnumu ģimenēm ar bērniem, kuras nonākušas materiāli smagos apstākļos, un   īstenot viņu kvēlākos sapņus, ļaut iemirdzēties prieka dzirkstīm bērnu acīs.

IEPĒRKOTIES VEIKALĀ, LŪDZU IEGĀDĀJIETIES DĀVINĀŠANAI DOMĀTU PRECI UN IELIECIET TO GROZIŅĀ AR ZIEMASSVĒTKU ROTĀJUMU.  

Var dāvināt arī savus rokdarbus.

Jūsu Ziemassvētku dāvana sadarbībā ar Daugavpils novada sociālo dienestu tiks nogādāta bērniem un audžuģimenēm Daugavpils novadā, Daugavpils pilsētas bērnu nama un sociālās mājas bērniem.

Labdarības akcijas norises laiks: 2015.gada 3.,4.,5. decembris no plkst.12.00 līdz 19.00

Labdarības akcijas norises vietas veikalos un tirdzniecības centros Daugavpilī:

MAXIMA Cietokšņa ielā 60,Arhitektu 3, Strādnieku 103, Smilšu 98a, Kandavas 5

RIMI Cietokšņa ielā 70, Cietokšņa ielā 60, 18.novembra ielā 136

MEGO Viestura ielā 60, Aveņu ielā 26, Raipoles ielā 11a ,T/P “Solo” Rīgas 9

DEPO Stacijas ielā 129k

Ļoti ceram, ka akcija gūs atbalstu   sabiedrībā.

Aicinām arī citus brīvprātīgos piedalīties mūsu akcijā “Brīnumi Ziemassvētkos”

UZDĀVINĀSIM  ZIEMASSVĒTKU BRĪNUMU VISIEM BĒRNIEM!

Plašāka informācija par paveikto 2013. un2014. gada akcijās un sabiedrības atsauksmes -   www.daugavpilsnovads.lv