„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+6.2 °C
apmācies

Ģimenes diena muzejā 31.maijā - bez maksas

31.maijā plkst.13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina visus uz kārtējo Ģimenes dienu. Vasaras brīvlaiku un atvaļinājumu laiku sagaidot, muzeja apmeklētājiem būs lieliska iespēja pilnīgi bez maksas apmeklēt fotogrāfa Staņislava Grahoļska meistarklasi.

 Sapņi par brīvlaika ceļojumiem un ģimeniskās kopā būšanas prieku silda cilvēkus visa gada garumā, un kad beidzot pienāk tas brīdis, kad atvaļinājumu laiks sākas un ģimenes un draugi beidzot sanāk kopā, ikviens cenšas iemūžināt laimīgās stundas un dienas pēc iespējas bagātīgāk, lai ir ko atcerēties un par ko priecāties vēl ilgus gadus. Maija ģimenes dienā fotogrāfs Staņislavs Grahoļskis pastāstīs un parādīs visiem interesentiem, kā padarīt ceļojuma vai atpūtas fotostāstu vēl krāšņāku un interesantāku nekā parasti.

 Par godu Daugavpils 740.dzimšanas dienai Ģimenes dienas apmeklējums ir pilnīgi bez maksas! Programma ietver interaktīvo nodarbību un muzeja vēstures ekspozīciju apskati. Dalībnieku skaits ierobežots.

 Esiet laipni aicināti!