„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.5 °C
daļēji mākoņains

Zīmējumu izstādes „Mana ģimene” atklāšana

Otrdien, 14. aprīlī plkst. 16.00 "Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā", Mihaila ielā 3, Daugavpilī notiks zīmējumu izstādes „Mana ģimene” atklāšana. Uz izstādes atklāšanu uzaicināti labāko darbu autori, skolotāji, vecāki.

Zīmējumu konkursā piedalījās vairāk kā 200 Daugavpils pilsētas, Krāslavas un Daugavpils novada 5.-9. klašu skolēni ar saviem darbiem, no kuriem tika izvēlēti 100 labākie darbi ar kuriem var iepazīties "Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā" no 14. aprīļa līdz 24. Maijam.

No 2015. gada 6. marta līdz 31. martam projekta "Dienvidlatgales vecāku forums" ietvaros tika izsludināts zīmējumu konkurss „Mana ģimene” . Zīmējumu konkursa mērķis ir mudināt bērnus un jauniešus domāt par ģimenes nozīmi un attēlot, kādu bērns un jaunietis redz savu ģimeni.

Konkurss tiek organizētsbiedrības "Daugavpils boxing club "Lokomativ Pro"" projekta "Dienvidlatgales vecāku forums" ietvaros sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde, Krāslavas novada Izglītības pārvaldi un Daugavpils novada Izglītības pārvalde.

18.aprīlī M.Rotko centrā norisināsies Dienvidlatgales Vecāku forums, kas pulcēs ap 100 aktīvākos reģiona vecākus, lai meklētu risinājumuslīdzdarbošanās problēmai. Foruma dalībniekiem būs iespēja aplūkot zīmējumu izstādi.