„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

„BALTA, BALTA MANA SIRDS”, LSK labdarības akcija Ziemassvētkiem

Cienījamie pilsētas iedzīvotāji!

Un atkal ir nemanot aizritējis gads. Un atkal klāt ir labestības un ziedojumu laiks, kad mēs atvērsim savas sirdis, lai sarūpētu svētkus tiem cilvēkiem, kam ikdiena ir rūpju un zaudējumu pilna. Mēs to protam darīt, mēs neesam vienaldzīgi un nepaejam garām. Par to esam pārliecinājušies daudzu gadu garumā, rīkojot Ziemassvētku labdarības akcijas.

   Pilsētā dzīvo un audzina bērnus 10 nepilngadīgas māmiņas. Katrai no viņām ir savs stāsts, katrai savs liktenis un problēmas, bet galvenais – viņas visas audzina savus bērniņus, rūpējas par viņiem un nav atteikušās no tiem. Protams, viņām nav viegli, jo bieži pat vistuvākie cilvēki nosoda un novēršas, jo trūkst līdzekļu apgādāt bērniņu un sevi, jo ir problēmas ar mājokli, jo bērnu tēvi ne visos gadījumos piedalās bērna audzināšanā.

   Mēs aicinām pilsētniekus piedalīties labdarības akcijā „ Balta, balta mana sirds” un ziedot naudu vai mantas, ko mēs nodosim šīm jaunajām māmiņām. Lūdzu ņemt vērā, ka bērniņi ir mazi – no viena līdz 3 gadiņiem. Viņiem vajadzīgs gan apģērbs, gan rotaļlietas, gan pamperi. Bet ģimenē noderēs arī saimniecības preces, bērnu produkti, bērnu ratiņi u.c.

   Sarūpētās dāvanas (jaunas vai lietotas, bet labā stāvoklī mantas) vai naudu, Jūs varat nogādāt Latvijas Sarkanā Krusta telpās K. Valdemāra ielā 13, ieeja no pagalma zem arkas (pirmdien, otrdien, trešdien, ceturtdien, piektdien no 9.00-12.00). 18.novembra ielā 161, ieeja no pagalma puses zem arkas ( otrdienās, trešdienās, ceturtdienās no 16.00-18.00).Tālrunis uzziņām: 65457357 vai 29477790 vai 65476777.

   Esiet laimīgi un vienmēr atcerieties latviešu tautasdziesmas vārdus:Dod, Dieviņ/i kalnā kāpt! Ne no kalna lejiņā! Dod, Dieviņ/i, otram dot! Ne no otra mīļi lūgt!

Patiesā cieņā, LSK Daugavpils pilsētas komiteja