„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Daugavpilī notiek Latvijas Psiholoģijas dienas

Otro gadu pēc kārtas oktobrī norisinās Latvijas Psiholoģijas dienas, kas notiek no 6. līdz 26.oktobrim vairākās Latvijas pilsētās, tajā skaitā arī Daugavpilī.

Psiholoģijas dienu ietvaros Daugavpilī norisināsies vairāki pasākumi. 14.oktobrī plkst. 11.30 Daugavpils universitātē Parādes ielā 1 notiks Valērija Dombrovska lekcija „Sports un grupas procesi: dinamika, saliedētība, līderība un komunikācija”, kurā aicināti piedalīties ne vien sportisti un treneri, bet arī ikviens interesents. 16.oktobrī plkst. 15.00 Dzelzceļu ielā 3 būs Jeļenas Jakovļevas lekcija „Laika menedžments: laika vadības efektīvi veidi”. Savukārt 17.oktobrī plkst.15.00 Dzelzceļu ielā 3 notiks Aļonas Korniševas lekcija „Dzīves menedžments jeb kā efektīvi vadīt savu dzīvi”.

 Visi pasākumi ir bez maksas.

Psiholoģijas dienu mērķis ir sekmēt atvērtu, radošu vidi profesionālai diskusijai, kā arī informēt plašāku sabiedrību par psihologu darbu, pastāstīt, ko psihologi var piedāvāt ikvienam Latvijas iedzīvotājam, tajā skaitā - veicināt izpratni par to, kādas atšķirības ir starp psihologa, psihoterapeita un psihiatra pakalpojumiem.

 Visa Latvijas Psiholoģijas dienu programma ir pieejama interneta vietnē www.psihologijasdienas.lv.