„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.1 °C
apmācies

Rīgas ielā apmetīsies purva bruņurupucis

Nākamgad Daugavpilī plānots īstenot vērienīgu projektu “Rīgas ielas kā Daugavpils centra gājēju promenādes izveidošana”, kas sola līdz nepazīšanai pārvērst vienīgo gājēju ielu pilsētā. Pirmais jaunpienācējs skulptūru dārzā būs no akmens veidots purva bruņurupucis, ko darinās Daugavpils tēlnieks Ivo Folkmanis.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

02.11.2007 00:32
Morfijs, JanisBarons@inbox.lv
Šitādi divi bruņurupuči ir uztaisīti Jūrmalā pie vienas viesnīcas. Bet kāds te sakars ar bruņurupučiem. A cit ko nevarēja.
27.10.2007 13:22
Pilsētniece
Mūsu domes deputātus sirsnīgi derētu pieredzes apmaiņā aizsūtīt nevis uz kaut kādu Ķīnu, bet uz Ventspili, kur pat no nederīgiem lūžņiem top mākslas darbi. Tā ir pilsēta, kur gribas atgriezties vēl un vēl! Līdz ar to tūristi atstāj valūtas nogulsnes visas pilsētas tālākai attīstībai. Daudzi runā par Daugavpils cietoksni, bet kā tūrists var vispār uzzināt par to, ja pat pilsētā nav elementāru norāžu kā nokļūt līdz tam? Tāpat jau sen laiks atdzīvināt pilsētu ar jaukām figurām! Cerams šis bruņurupucis nebūs vienīgais uz Rīgas ielas...